0878878736 - БЪРЗА ПОРЪЧКА

Доставка
Начини на доставка

Имаме сключен договор с куриерска фирма Еконт и изпращаме пратките си само с тази куриерска фирма. Пратката Ви се доставя на посочения от Вас адрес или до избран от Вас офис на куриерската фирма.

Срокове на доставка:

Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни (освен ако не е упоменато друго в описанието на продукта) от датата на потвърждение на поръчката по телефон от наш служител. Срокът зависи от натовареността ни или от графика за доставки на куриерската фирма за съответното населено място. По-малките населени места се обслужват само в някои определени дни от седмицата.

KILLAXBG.COM си запазва правото да забави доставката на поръчан артикул повече от определеното време в случай на временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, модел или разцветка. Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или по e-mail.

KILLAXBG.COM не носи отговорност за забавяне на доставката поради некоректно подадена информация от потребителя като адрес, телефон и др., както и при забавяне по вина на куриерската фирма.

KILLAXBG.COM си запазва правото да променя срока на доставка, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван.

Цена на доставката

Доставката се поема от купувача.Цената за доставка до офис на еконт е около 6 лв. ,а до адрес около 10 лв(точна доставка получавате на имейл след обработка на поръчката ви).

Сравнение на продукти